NR. 11

2 farvet patent

To-farvet patent er en spændende udvidelse af almindelig patent. De to farver bliver dominerende på hver sin side og giver det strikkede et meget flot farvespil. Kombineres patent med indtagninger og udtagninger får du mange muligheder for at skabe spændende blad- og bølgemønstre, stadig med to flotte retsider. Det gør to-farvet patent til et oplagt valg til halstørklæder, sjaler og andre ting, hvor de to sider kan være synlige.

Det lærer du

På denne workshop lærer du de basale teknikker til to-farvet patent, så du kan strikke to-farvet patent og eksperimentere med mønstereffekter.

Du behøver ikke at kunne strikke patent for at deltage i workshoppen, men det kræver koncentration og tålmodighed at blive fortrolig med teknikken.

Alle deltagerne får en udførlig teknikvejledning med billeder med hjem.

Medbring

Lyst og mørkt garn i en tykkelse og kvalitet du foretrækker at strikke med. 

Tilsvarende strømpepinde eller rundepinde

 

Praktisk

Vadehavscentret

Lørdag d. 25 januar
kl. 13.00 - 16.00

Thé og kaffe inkluderet

Detaljeret information udsendes i god tid inden strikke-hæklefesten.

Workshops

Pris 345 kr.

vælg mellem 20
forskellige workshops

Find flere workshopstemaer via linket

Lillin Villadsen

Mit motto er: ”Jeg arbejder for strikkeglæden.” Det gør jeg bl.a. ved at holde workshops i forskellige strikketeknikker.

Med udgangspunkt i min mange årige passion for strik og håndarbejde tog jeg i 2005-2007 linjefag i håndarbejde på Ribe Seminarium. Derefter har jeg undervist i strik i aftenskoler, i strikkecaféer rundt omkring i landet og til forskellige events, bl.a. Uldfestivalen i Saltum, Knitwork i København og ikke mindst på Fanø Strikkefestival gennem flere år. Jeg startede i 2006 LiVi Strik, hvor jeg sælger garn og opskrifter til mine egne strikkedesigns. Siden er mine døtres design også kommet til og hele familien er nu aktive for at sprede strikkeglæde.