NR. 12

“De 3 masker” Kreativ strik - no limits

Kom med ud på en spændende strikke-rejse med Mette Larsen, når hun vil præsentere dig for “de tre masker” 

Workshoppen er tænkt som en proces. Processen er mere vigtig end produktet, men der garanteres, at alle får et spændende tørklæde med hjem.

Det vigtigste I skal medbringe den dag, er lysten til at lære at rejse i den grænseløse strik med mig 

Det lærer du

Det vil blive en rejse ud i strikketeknikker og strikkemuligheder. De 3 masker begiver sig ud på en rejse, hvor de skal så gruelig meget igennem inden de igen bliver forenet. De vil møde store udfordringer, falde i dybe huller og møde udfordringer de ikke vil bryde sig om. De vil også på deres rejse møde nogle de ikke bryder sig om, nogle som ser anderledes ud end dem. Men de vil også lære at forskelligheden udvikler dem til at blive bedre masker.

Workshoppen er tænkt som en proces. Processen er mere vigtig end produktet, men jeg garanterer at alle får et spændende tørklæde med hjem.

Det vigtigste I skal medbringe den dag, er lysten til at lære at rejse i den grænseløse strik med mig. Af materialer kan I medbringe alt det I lige synes, en blanding af tykke og tynde garner. Merinould (kan købes hos mig), guld og glimmer, snore, bånd, net, stofstrimler ………

Undervejs i processen møder de 3 masker en MEGET VILD MASKE, som vil forsøge at gøre livet surt for dem. Det betyder I vil undervejs blive præsenteret for materialer, som skal integreres i jeres strikketøj.

Det handler om at give slip og lade noget nyt komme til.

Mette Larsen

I 2015 deltog jeg i Den Store Strikkedyst fra TV-SYD og endte med at komme på en delt 2.plads.

Det var en periode hvor jeg udviklede mig meget indenfor mit strik, som i forvejen havde en vinkel der ikke var helt almindelig. Nogle år forinden var jeg gået voldsomt ned med stress og var udbrændt. Dette ændrede også min tilgang til mange ting i livet. Også strik.

I årene efter har jeg holdt mange foredrag, mest i Sønderjylland, men også til Fanø strikkefestival. Jeg holder også løbende workshops i hele landet.

Jeg har meget på hjerte og er en strikkerebel helt ind i hjertet. Jeg har mange ting på sinde som jeg gerne vil dele med mange flere mennesker.

Jeg bryder alle regler i strikkens, ja håndarbejdets verden. Alt det vi plejer får lige en rusketur. Hvem har lavet alle de regler som der kastes rundt med. Ingen vil stå ved det. 

Jeg vil kæmpe for at strikken tilhører os alle, det er slut med pind 3 gråt garn og 8 siders opskrift. 

Der findes andre måder, og andre indgangsvinkler til at lege med strik og håndarbejde. Alle har ret til at være kreative, nyde det og være stolte af det de laver.

Alt hvad jeg gør er med et tvist af humor, men alvoren skinner også lidt igennem.

Medbring dette

  • Pind 3 – 12, hvis I har, ellers kan I låne hos mig
  • Jumperpinde eller rundpind.
  • Garn, bånd mv. som beskrevet i teksten

Praktisk

Workshoppen afholdes på Ungdomshøjskolen ved Ribe

Lørdag d. 26/1 Kl. 13.15-16.15

Der vil blive serveret kaffe/thé. 

Detaljerede informationer udsendes efter bestilling.

Workshops

Strikke- Hæklefesten har 20 forskellige workshops. 

Her kan du få en oversigt over alle temaer.