NR. 16

Flerfarve Patent (Øvede)

På denne workshop vil du lære at strikke med 2 farver i patent. Du skal kunne strikke patent ret og patent vrang før kursusstart.

Det lærer du

På denne workshop lærer du at strikke med 2 farver i patent – Du skal kunne strikke patent ret og patent vrang før kursus start. 

Du lærer at strikke patent med 2 farver og skabe snoede mønstre ved hjælp af ind- og udtagninger. Når du har været på denne workshop, er du i stand til at strikke efter opskrifter med patent, der er strikket frem og tilbage på pinden og rundt i 2 farver.

Kompendiet er digitalt, du får det på mail 2 dage før kurset – kompendiet skal ikke printes, men læses fra din smartphone eller tablet. Kompendiet sendes til den mail, du har brugt når du køber dette kursus. 

Du giver tilladelse til, at Charlotte Kaae må sende en mail til dig med kompendium, derefter slettes din mail. 

Charlotte Kaae

Charlotte Kaae er desværre blevet sygemeldt, så workshoppen vil blive gennemført med en dygtig underviser fra Livistrik.dk.

Charlotte Kaaes farverige personlighed skinner klart igennem i hendes strik. Den sprudlende og farverige stil, med legende mønstre, skiller sig ud fra det sobre, nordiske modebillede. Hendes inspiration kommer bl.a. fra sydlandske farver, japansk mangakunst, tidens trends, samt Goethe og Ittens farvelære.

Charlotte har strikket siden hun var fem år gammel, så hun er mildt sagt en erfaren strikker. Manglen på opskrifter, der passede til hendes egen stil, inspirerede Charlotte til at begynde at lave sine egne designs.

Hun elsker at lege med farver og laver det, mange andre ikke tør. Der er også plads til det mere stille strikkedesign i Charlottes repertoire – men de har altid et twist, så man ved, at det er en By Kaae kreation.

Medbring dette

  • Et nøgle lyst og et nøgle mørkt garn
  • Et sæt rundpinde 40 cm der passer sammen med garnet –  uld er at foretrække.  
  • Saks
  • 1 markør

Praktisk

Workshoppen afholdes på Vadehavscentret

Søndag d. 27/1 Kl. 10.15-13.15

Thé og kaffe er inkluderet i prisen

Detaljerede informationer udsendes efter bestilling. 

Workshops

Strikke- Hæklefesten har 20 forskellige workshops. 

Her kan du få en oversigt over alle temaer.