NR. 1

Vævestrik med Kun 1 farve

Dette workshop er for alle, som elsker vævestrik. Du vil blive introduceret for en spændende teknik, hvor du lærer vævestrik mønstre med kun 1 farve.

Det lærer du

Vævestrik er kendetegnet ved, at der strikkes med flere farver, MEN, at der kun strikkes med én farve ad gangen, at der ikke hænger tråde på bagsiden af arbejdet og at smukke mønstre dannes ved at sætte masker i hvile med garnet foran og bagved arbejdet.

Indenfor Vævestrik findes også mønstre som strikkes med kun 1 farveflotte mønstre, med meget lækre teksture, sjove og overraskende at strikke.

Medbring

Uldgarn i lyse farver til pind nr. 4-5

 

Praktisk

Vester Vedsted Forsamlingshus

Lørdag d. 25 januar
kl. 09.00 - 12.00

Thé og kaffe inkluderet

Detaljeret information udsendes i god tid inden strikke-hæklefesten.

Workshops

Pris 345 kr.

vælg mellem 20
forskellige workshops

Find flere workshopstemaer via linket

Stine Hoelgaard Johansen

Jeg er uddannet Håndarbejdslærer med speciale i håndstrik og hækling. Siden 1994, har jeg arbejdet med min passion GARN.  

I dag har jeg mit eget firma, hvorfra jeg designer strik og hækling til diverse ugeblade, har flere bogudgivelser fra Forlaget Olivia og Politiken, bag mig, og jeg afholder derudover flere kurser og workshops.  

Sidste år, udgave jeg min egen bog, Tunesisk hækling til de mindste, fra eget forlag, Forlaget Hoelgaard. 

Du kan se mere til mit arbejde og dagligdag under min Instagramprofil og blog ved at følge linkene herunder.