NR. 6

Hulmønstre

Hulmønstre dækker over en bred vifte af mønstre som alle har det tilfælles at mønstret opstår pga. systematisk placerede huller i det strikkede. Huller kan bruges til komplicerede lufttige sjaler eller helt enkle motiver f.eks. små blomster eller en enkelt effektfuld række.

Det lærer du

På denne workshop lærer du, hvordan du strikker ”huller” og hvordan de sættes sammen til enkle motiver og fladedækkende mønstre. 

Vi ser på, hvordan hulmønstre forklares i tekst og diagrammer, så du også kan strikke efter opskrifter. 

Denne workshop tilrettelægges så både begyndere og mere erfarne strikkere kan blive udfordret.

 

Lillin Villadsen

Mit motto er: ”Jeg arbejder for strikkeglæden.” Det gør jeg bl.a. ved at holde workshops i forskellige strikketeknikker.

Med udgangspunkt i min mange årige passion for strik og håndarbejde tog jeg i 2005-2007 linjefag i håndarbejde på Ribe Seminarium. 

Derefter har jeg undervist i strik i aftenskoler, i strikkecaféer rundt omkring i landet og til forskellige events, bl.a. Uldfestivalen i Saltum, Knitwork i København og ikke mindst på Fanø Strikkefestival gennem flere år. 

Jeg startede i 2006 LiVi Strik, hvor jeg sælger garn og opskrifter til mine egne strikkedesigns. Siden er mine døtres design også kommet til og hele familien er nu aktive for at sprede strikkeglæde

Medbring dette

  • Garn
  • Pinde som du kan lide at strikke med
  • Du er også velkommen til at tage dit eget strikkeprojekt med, som du gerne vil i gang med eller have hjælp til at komme videre med

Praktisk

Workshoppen afholdes på Ungdomshøjskolen ved Ribe

Lørdag d. 26/1 Kl. 9.30-12.30

Der vil blive serveret kaffe/thé. 

Detaljerede informationer udsendes efter bestilling.

Workshops

Strikke- Hæklefesten har 20 forskellige workshops. 

Her kan du få en oversigt over alle temaer.