NR. 9

I-cord GUF

Med en i-cord (hestetømme) kan du tilføje dit strik smukke kanter – og der er næsten ingen ben i det! Livistrik.dk viser sine favoritdetaljer med opslagning, aflukning og 2 forskellige typer kanter. Yderligere er der mulighed for at strikke en i-cord med knaphuller samt en 2-farvet, snoet i-cord for de ivrige.

Det lærer du

– Opslagning

– Aflukninger

– 2 typer kanter

– Strik en i-cord med knaphuller

– 2 farvet, snoet i-cord for ivrige strikkere

Det tilhørende kompendium modtager du i digital form et par dage forud for workshoppen. Derfor vil din mailadresse blive videregivet til Charlotte Kaae, som udelukkende må anvende den til fremsendelse af netop det digitale materiale i forbindelse med denne workshop. Derefter sletter Charlotte adressen på sin liste.

Charlotte Kaae

Charlotte Kaae er desværre blevet sygemeldt, så workshoppen vil blive gennemført med en dygtig underviser fra Livistrik.dk. 

Charlotte Kaaes farverige personlighed skinner klart igennem i hendes strik. Den sprudlende og farverige stil, med legende mønstre, skiller sig ud fra det sobre, nordiske modebillede. Hendes inspiration kommer bl.a. fra sydlandske farver, japansk mangakunst, tidens trends, samt Goethe og Ittens farvelære.

Charlotte har strikket siden hun var fem år gammel, så hun er mildt sagt en erfaren strikker. Manglen på opskrifter, der passede til hendes egen stil, inspirerede Charlotte til at begynde at lave sine egne designs.

Hun elsker at lege med farver og laver det, mange andre ikke tør. Der er også plads til det mere stille strikkedesign i Charlottes repertoire – men de har altid et twist, så man ved, at det er en By Kaae kreation.

Medbring dette

  • To farver uldgarn til pinde 3 mm – en lys og en mørk farve
  • Saks
  • Pinde 3.0 mm (korte strømpepinde er mest praktisk – medbring flere pinde)
  • Stoppenål, der passer til garnet

Praktisk

Workshoppen afholdes på Vadehavscentret

Lørdag d. 26/1 Kl. 13.15-16.15

Der vil blive serveret kaffe/thé. 

Detaljerede informationer udsendes efter bestilling.

Workshops

Strikke- Hæklefesten har 20 forskellige workshops. 

Her kan du få en oversigt over alle temaer.