NR. 9

Lær at hækle små tøjdyr

Lær de basale teknikker når du skal hækle små figurer. På denne workshop dykker vi ned i hækling af små tøjdyr. Der findes efterhånden mange opskrifter på skønne hæklede figurer/dyr, og når man først har knækket koden er de nemme at hækle.

Det lærer du

På denne workshop kan man lære de basale teknikker, så man selv kan hækle et lille tøjdyr. 

Der arbejdes med magisk ring, usynlige indtagninger, udtagninger, at hækle rundt i spiral og at læse en opskrift.

Workshoppen er for alle, dog skal deltagerne kunne lave luftmasker, fastmasker og også gerne stangmasker. 

 

Medbring

Hæklenåle 2,5 – 3

Garn som passer til nålen

Gerne bomuld 8/4 og i flere farver.

 

 

Praktisk

Vadehavscentret

Lørdag d. 25 januar
kl. 13.00 - 16.00

Thé og kaffe inkluderet

Detaljeret information udsendes i god tid inden strikke-hæklefesten. 

Workshops

Pris 345 kr.

vælg mellem 20
forskellige workshops

Find flere workshopstemaer via linket

Aslaug Mørk

Jeg hedder Aslaug og er oprindeligt fra Færøerne,  men har boet det meste af mit liv i Danmark.

Håndarbejde har altid fyldt meget i mit liv på mange forskellige måder. Jeg har haft fingrene i rigtig mange forskellige kreative ting, materialer og metoder og jeg har aldrig været bange for at kaste mig ud i nye projekter. Det giver mig en stor tilfredsstillelse at lave ting med mine hænder og samtidigt nyder jeg den ro og fordybelse, som det kreative giver mig.

Jeg elsker den kreative proces – lige fra de første spæde ideer opstår, til de videreudvikles og til sidst bliver til det endelige resultat/produkt.  Det er ikke altid, at min ide bliver til det, som jeg først havde tænkt mig. Men det er jo noget af det sjove ved at skabe selv, at bruge fantasien og de materialer der er til rådighed. I 2012 startede jeg min blog “Strikkefåret”, som hovedsageligt er en håndarbejdsblog. Som navnet antyder strikker jeg selvføgelig, men i de sidste par år har hæklenålen også været en flittig ven. 

Se mere fra mig og mine kreativiteter på min blog “Strikkefåret”