NR. 8

Masker og Sting -
brug dit tøj længere

Denne workshop hylder tanken om genbrug og brug-til-ende, personligt tøj, tøj med en historie.
Har du lyst til at lære hvordan man forstærker en tyndslidt albue på ’verdens bedste trøje’, stoppe en strømpe pænt eller dække en uønsket plet?

Det lærer du

Workshoppen introducerer dig til de gamle stoppeteknikker, vister dig broderisting og hæklerier, der egner sig til reparation og forstærkning. Kom og vær med, det er sjovt, meningsfuldt og bæredygtigt. 

Medbring

Tøj/Strik du vil reparere eller pynte

Saks

Nåle med og uden spids

Rester af strikke- og broderigarn måske lidt perler og andre festligheder.

 Mulighed for at købe kompendium

Praktisk

Vester vedsted forsamlingshus

Lørdag d. 25 januar
kl. 13.00 - 16.00

Thé og kaffe inkluderet

Detaljeret information udsendes i god tid inden strikke-hæklefesten. 

Workshops

Pris 345 kr.

vælg mellem 20
forskellige workshops

Find flere workshopstemaer via linket

Lotte Mouritsen

Jeg er uddannet textilformidler fra Skals/Viborg textilseminarium og blev færdig i 2008.

Jeg har siden 2007 undervist ved FOF Århus i strik, hækling, tunesisk hækling, syning og mønsterkonstruktion.

Siden jeg lærte at strikke på seminariet har jeg ikke haft mange dage uden pinde og garn. Jeg er nørdede optaget af teknik og pasform og når jeg selv strikker er jeg lidt af en perfektionist. Med andres strikketøj har jeg stor tålmodighed, jeg har undervist rigtig mange nybegynder, der findes ikke dumme spørgsmål og det må gerne være sjovt.

Luk menu