NR. 4

Mønsterstrik i flere farver
(også for dig som er nybegynder)

Lige nu er strikkere vilde med kofter, mønsterstrik og fine farver. Og selv om du ikke er en øvet strikker, så kan du sagtens lære det.

Det lærer du

 

 

Vi skal arbejde med at strikke små mønstre i to farver i ”eget design” og med ”magiske nøgler” hvor vi sammensætter vores egne skønne farvespil, så både mønsterfarve og bundfarve skifter nuancer.

Og det er ikke så svært, som det måske lyder.

Men først og fremmest skal vi have styr på de teknikker, som får farverne til at træde bedst muligt frem og sådan, at ingen tråde på bagside er for lange eller bliver for stramme.

Arbejdspapirer på strikketeknikkerne udleveres (uden ekstra betaling).

Medbring

En masse kulørte rester i uldgarn gerne i samme kvalitet

Pinde som passer til garnet. Man strikke oftest flerfarvestrik på rundpind eller strømpepinde, men vi kan også bare bryde garnet i vores prøver. Det hjælpes vi ad med.

Husk også en blyant til at tegne små mønstre med (i arbejdspapirerne findes “maskepapir”, som vi tegner på) 

Praktisk

V. Vedsteds Forsamlingshus

Lørdag d. 25 januar
kl. 09.00 - 12.00

Thé og kaffe inkluderet

Detaljeret information udsendes i god tid inden strikke-hæklefesten

Workshops

Pris 345 kr.

vælg mellem 20
forskellige workshops

Find flere workshopstemaer via linket

Hanne pjedsted

Absolut ”Strikker, seriøst … og for sjov”.   

”Strikker altid… og har gjort det siden 6-års alderen, så jeg tør godt vedkende mig at være en ”strikkenørd”, strikkeentusiast eller hvad man nu vil kalde en person, der ikke kan lade være med at strikke ..alle steder og alle vegne, hvor det er muligt!!

Jeg vil gerne udfordre strikkere til at turde gå i detaljer, men også til at arbejde legende og eksperimenterende. Til at turde skabe egne værker med de skønneste finesser, uanset om det er den lune sweater eller et kunstnerisk arbejde.

Det er håndstrik og det er dejligt.

Lidt faktuelt:

Cand.pæd. i Håndarbejde fra DPU, mere end 20 år som forstander af håndarbejdsskole i Holte og rektor for håndarbejdsseminarium i Højer og i Skals/ Textiluddannelsen i VIA University College.

Initiativtager til Strikkeforeningen ”Seriøst strik… for sjov” som nu har eksisteret i Midtjylland i 12 år.

Fra 2010 eget firma:”designstrik.dk” med design og opskriftarbejde for garnfirmaer, kurser og workshops i håndstrik, foredrag mv.