VIsion

Bettina Holmquist.dk vil gerne dele interessen for og glæden ved smukt kunsthåndværk, lækkert garn, spændende strik og hæklerier med så mange som muligt.

mine designs

Jeg er vild med garn og vild med at strikke og har stort set altid gjort det. De sidste mange år, har jeg udelukkende arbejdet med mit eget design. Jeg er vild med mønstre og kan bedst lide at strikke med pinde 3 – 3½, men jeg kan også en gang i mellem kaste mig ud i ensfarvede projekter på større pinde J

Jeg strikker rigtig meget i tynd alpakka uld – men du kan sagtens vælge andet garn til mine designs. Du skal selvfølgelig bare vælge garn, så strikkefastheden kommer til at passe.

Jeg udstiller på kunsthåndværkermarkedet på Vadehavscentret og i Risskov-Egå og selvfølgelig på garnmarkedet til Strikkehæklefesten. På markederne vil du kunne finde både opskrifter og færdigstrik.

Der vil løbende blive lagt flere opskrifter ud på hjemmesiden.

Bettina Holmquist

Jeg har arbejdet i administrationen på Ungdomshøjskolen ved Ribe i næsten 30 år, og har bl.a. udviklet, planlagt og været med til at gennemføre mere end 50 korte sommerkurser, her i blandt flere kreative, hvor underviserne bl.a. var Bodil Munch, Sidsel Sangild, Karen Marie Dehn, Lisa Renner, Charlotte Kaae, Ingerlise Lebech, Gitte Hadrup og Ella Biltoft.

Jeg har strikket og hæklet i mere end 50 år og finder stor glæde i at designe nye opskrifter og i at arrangere og deltage i Kunsthåndværkermarkederne hhv. på Vadehavscentret i V. Vedsted ved Ribe (d. 28. oktober 2018) og i Risskov/Egå ved Århus (d. 4. november 2018)

Strikke-Hæklefesten ved Ribe (d. 26. – 27. januar 2019) er det nye skud på stammen, og den bliver helt fantastisk. Jeg håber, vi ses.

DET SIGER ANDRE

"Bettina blev i 1987 ansat som kontorleder på Ungdomshøjskolen i V. Vedsted. Hun er både dygtig og samvittighedsfuld fagligt og menneskeligt. Samarbejdet var konstruktivt og godt i alle 16 år. Vi ønsker Bettina og hendes nye firma alt godt. Vi kender om nogen hendes kvaliteter og ved, at de går hånd i hånd med hendes særlige energi og kreative evner"
Henrik Noer
Tidligere forstander på Ungdomshøjskolen ved Ribe
"Jeg har deltaget på sommerkurset "Strik og Akvarel" flere gange med godt udbytte. Kurserne var altid godt tilrettelagt, og der var tid til god, spændende og varieret undervisning samt morgensamlinger, foredrag, udflugter og hyggelige aftener."
Kirsten Metasch
Kursusdeltager, København

Jeg har i mange år udstillet både på kunsthåndværkermarkedet i V. Vedsted og i Risskov/Egå og glæder mig altid til at være med. Kunsthåndværkermarkederne er godt arrangeret og godt markedsført, og udstillerne er et fint mix af “gamle” og “nye”, der alle udstiller produkter af høj kvalitet.
Marianne Steenholt Bork
Keramiker - www.filihankat.dk
For nogle år siden deltog vi i et seniorkursus på Ungdomshøjskolen ved Ribe og var utrolig glade for det. Bettina havde sørget for, at kurset var veltilrettelagt og fyldt med spændende oplevelser og god højskoleånd.
Astrid Dethlefsen og Gustav Christensen
Kursusdeltagere, Egå
Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Bettina Holmquist i 10 år på Ungdomshøjskolen ved Ribe, hvor Bettina var kontorleder. Hun er rigtig god til at holde mange bolde i luften, er en skarp planlægger og er utrolig driftssikker. Udover at styre administrationen med sikker hånd i dagligdagen bidrog hun i særlig grad til udviklingen, planlægningen og afholdelsen af sommerkurser for unge, familier og seniorer. Bettina havde det overordnede ansvar for kurserne, og hun har en meget stor del af æren for den store søgning og succes ungdomshøjskolen oplevede om sommeren.
Søren Ernst lüdeking
Tidligere forstander Ungdomshøjskolen ved Ribe
"Jeg har to gange været sommerkursist på et kreativt kursus på Ungdomshøjskolen ved Ribe. Kurset bestod af en god blanding af undervisning, foredrag, udflugter, god mad og højskolesang.
Jeg mødte Undervisere/designere og veloplagte medkursister. Jeg ses stadig med en del af dem."
Kirsten Iversen
Kursusdeltager, Bøvlingbjerg
Jeg kender Bettina Holmquist fra højskoleverdenen, hvor hun både var en jordbunden kulturbærer, men også altid parat til at se udfordringer i et positivt lys. Bettina er en sjælden gave af flittig dedikation, ordentlighed og rolighed. Jeg ville ikke tøve et øjeblik med at følge i Bettinas kølvand. Mine varmeste anbefalinger!
Marianne Nysted
Kursusdeltager, Frederikssund

Datasikkerhed

Personbeskyttelsesloven har følgende hovedformål:

At du ved præcis, hvilke data/oplysninger, en virksomhed har registreret om dig.

At du ved hvad de pågældende data bliver brugt til

At du kan få dine data slettet/udleveret (med mindre anden lov modsiger det)

At du skal give samtykke, hvis dine oplysninger bliver videregivet til andre parter, eller hvis data skal bruges til andre formål, end det de oprindeligt blev indsamlet til.

Jeg skal derfor gøre dig opmærksom på, hvilke data/oplysninger, jeg har om dig – og hvad de bliver brugt til.

Data, jeg har registreret om dig, hvis du har været på workshop, kursus eller andre aktiviteter arrangeret af bettina-holmquist.dk

  • Navn, evt. adresse, telefonnummer og mail (dvs. det, du selv har oplyst)
  • Kursusadministration/kursushistorik dvs. om du har deltaget i aktiviteter tidligere.

Alle informationer bruges alene til disse formål

  •  At håndtere regnskab.
  • Holde styr på hvem, der skal deltage i/har gået på hvilke workshops, kurser eller deltaget i andre aktiviteter
  • Give dig mulighed for at få information om lignende aktiviteter/tilbud fremadrettet

Jeg videregiver naturligvis ikke din mail eller andre data til andre virksomheder etc.
medmindre du er blevet spurgt og skriftligt har samtykket dette.

Med venlig hilsen

Bettina Holmquist