NR. 16

Sæt farver til fair isle strik

Fair isle er lille ø, som hører til Shetlandsøerne. Den ligger isoleret fra de øvrige øer ude i Atlanterhavet, og her opstod teknikken 1850’erne. Den har senere fået navn efter øen og på denne workshop får vi styr på teknikken.

Det lærer du

På denne workshop vil vi arbejde med farvesætningen i fair isle mønstre.

Jeg medbringer et udvalg af farver i det originale garn – Jamieson’ s spindrift – og det vil vi bruge til strikkeprøverne.

Medbring

Medbring strikkepinde 3-3½ til strikkeprøverne (rundpind)

 

Praktisk

Vadehavscentret

Søndag d. 26. januar
kl. 09.30 - 12.30

Thé og kaffe inkluderet

Detaljeret information udsendes i god tid inden strikke-hæklefesten. 

Workshops

Pris 345 kr.

vælg mellem 20
forskellige workshops

Find flere workshopstemaer via linket

Bodil munch

Jeg hedder Bodil Munch og er passioneret strikker. Jeg er især optaget af finde velegnede teknikker til at perfektionere håndstrik.

Efter jeg er gået på pension, har jeg ladet min iværksætterlyst få frit løb, og har jeg etableret eget firma, Madam Munch – Strik & Design. Jeg har indrettet et værksted med mulighed for at afholde kurser, strikkecafeer, modtage gruppebesøg, sælge garn, strikkekits og meget mere. 

Jeg kommer desuden rundt i det ganske land for at afholde workshops og foredrag, og jeg udstiller ofte på biblioteker.

Rejselysten fejler ikke noget, så jeg arrangerer strikkerejser, hvor vi undersøger strikkekultur i andre lande, og indtil nu er turen gået til Estland, Letland, Færøerne og Shetlandsøerne. Alt udgår fra bloggen Madam Munch og Madam Munch på facebook.