Strikke - Hæklefest
ved Ribe

En “garnfed weekend” i unikke rammer på Vadehavscentret og i samarbejde med V.Vedsted Vingaard. 

Udskudt pga. Covid 19 – vi kommer stærkt tilbage. Bliv inspireret fra programmet fra 2020

Stort Kreativt Marked

På Vadehavscenteret vil der blive afholdt et stort kreativt marked både lørdag og søndag med alt hvad hjertet begærer indenfor strikning og hækleverdenen.

Strikke- og Hækleworkshops

Vi har samlet nogle af landets bedste workshopsholdere og designere, som vil lære fra sig indenfor strikning og hækling. 

Du kan være med på alle niveauer.

Spændende foredrag

Højskole-Strikke-Hæklefesten vil starte med flere spændende foredrag. Hør Hanne Pjedsted fortælle om alt det, vi har lavet med  garn, nåle og pinde gennem tiden, og hvad vi laver i dag. Og hør Ann Højgaard Slot fortælle om Færøsk Strik – hvad der er kendetegnende for traditionelt færøske strik, – hvordan er det konstrueret og hvorfor? Og meget meget mere.

Strikke-Hækle CAFÉ

Aftenen vil slutte af med en uformel og hyggelig Strikke- HækleCAFÉ med højskolesang, selskab af de fleste af weekendens dygtige strik- og -hækledesignere og masser af strik og hækling.

Så tag dit strikke-hækletøj med og få inspiration, gode råd og nye venner.

Du får kaffe/the, og der er mulighed for at købe vin, øl og vand.

Festmiddag og samvær

Ingen Strikke-hæklefest uden god mad og selskab. Derfor har vi dækket op til en lækker menu som en del af Strikke-hækle-aftenfesten.

Strikke-Hækle Hygge

På V. Vedsted Vingård er der mulighed for frokost og/eller en kop kaffe og kage, og der må gerne strikkes og hækles ved bordene.

Fantastisk udstilling på Vadehavscentret

Det store kreative marked er at finde på Vadehavscentret. Derfor giver din billet dig også adgang til dens fantastiske udstillinger. Se eller gense udstillingen Trækfuglenes Vadehav og se også den nye “Vadehavsfortællinger”.

Bygningen har ligeledes vundet flere arkitektoniske priser. 

Det vil være muligt at købe frokost (forudbestilles) og kaffe, kage mv. Det er ikke muligt, at strikke eller hækle ved bordene.