NR. 7

Tunesisk hækling for begyndere

Tunesisk hækling er en gammel teknik, som i disse år hives frem fra gemmerne og tilføjes nye farver og designs med et moderne touch. Teknikken er en blanding mellem strik og hækling, som får et lækkert næsten vævet udtryk. 

Det lærer du

På denne workshop lærer du det basale indenfor tunesisk hækling. Lær at slå op, hækle retmasker, farveskift, hækle forskellige striber som er karakteristisk for tunesisk hækling og at forme dit hakketøj ved at tage ud og ind og lukke arbejdet af. 

Medbring

Mindst 3 nøgler garn i samme tykkelse

En hakkenål med krog i kun den ene ende, og som er 1½-2 nummer større end det, der anbefales til garnet. 

Så hvis der står på banderolen at garnet skal strikkes på p nr. 4, skal der hakkes på nål nr. 5½ eller 6, alt efter din erfaring med om du strikker/hækler stramt.   

Praktisk

Vester Vedsted Forsamlingshus

Lørdag d. 25 januar
kl. 13.00 - 16.00

Thé og kaffe inkluderet

Detaljeret information udsendes i god tid inden strikke-hæklefesten

Workshops

Pris 345 kr.

vælg mellem 20
forskellige workshops

Find flere workshopstemaer via linket

Stine Hoelgaard Johansen

Jeg er uddannet Håndarbejdslærer med speciale i håndstrik og hækling. Siden 1994, har jeg arbejdet med min passion GARN.  

I dag har jeg mit eget firma, hvorfra jeg designer strik og hækling til diverse ugeblade, har flere bogudgivelser fra Forlaget Olivia og Politiken, bag mig, og jeg afholder derudover flere kurser og workshops.  

Sidste år, udgave jeg min egen bog, Tunesisk hækling til de mindste, fra eget forlag, Forlaget Hoelgaard. 

Du kan se mere til mit arbejde og dagligdag under min Instagramprofil og blog ved at følge linkene herunder.