NR. 3

Vævestrik

Ønsker du at kunne strikke vævestrik med to farver, så vil denne workshop være noget for dig. Det er en fordel at du kan strikke ret og vrang, men ellers kan alle være med. 

Det lærer du

Vævestrik er sjovt og vanedannende. Vævestrik er en simpel strikketeknik, men ved hjælp af denne teknik kan man strikke flotte flerfarvede mønstre, som ser komplicerede ud – men det er de slet ikke. 

Kan man strikke ret og vrang kan man være med. Der strikkes kun med en farve af gangen

Medbring

Strikkepinde og garn, der passer til pindestørrelsen i mindst to forskellige farver.

Garn i mindst to forskellige farver (Lys og mørk)

 

Praktisk

Vadehavscentret

Lørdag d. 25 januar
kl. 09.00 - 12.00

Thé og kaffe inkluderet

Detaljeret information udsendes i god tid inden strikke-hæklefesten 

Workshops

Pris 345 kr.

vælg mellem 20
forskellige workshops

Find flere workshopstemaer via linket

Aslaug Mørk

Jeg hedder Aslaug og er oprindeligt fra Færøerne,  men har boet det meste af mit liv i Danmark.

Håndarbejde har altid fyldt meget i mit liv på mange forskellige måder. Jeg har haft fingrene i rigtig mange forskellige kreative ting, materialer og metoder og jeg har aldrig været bange for at kaste mig ud i nye projekter. Det giver mig en stor tilfredsstillelse at lave ting med mine hænder og samtidigt nyder jeg den ro og fordybelse, som det kreative giver mig.

Jeg elsker den kreative proces – lige fra de første spæde ideer opstår, til de videreudvikles og til sidst bliver til det endelige resultat/produkt.  Det er ikke altid, at min ide bliver til det, som jeg først havde tænkt mig. Men det er jo noget af det sjove ved at skabe selv, at bruge fantasien og de materialer der er til rådighed. I 2012 startede jeg min blog “Strikkefåret”, som hovedsageligt er en håndarbejdsblog. Som navnet antyder strikker jeg selvføgelig, men i de sidste par år har hæklenålen også været en flittig ven. 

Se mere fra mig og mine kreativiteter på min blog “Strikkefåret”