NR. 5

vendestrik
en ny dimension i dit strik

Vendepinde eller vendestrik er en teknik som både er praktisk og sjov. Du kan forme dit strik med vendepinde f.eks. til en skrå så den skrå skuldelinje bliver flot eller du kan lege med former og farver og give dit strik en speciel form.

Det lærer du

På denne workshop lærer du forskellige måde at lave vendepinde, så vendingerne bliver tilpasset dit strik på den bedste måde. Samtidig ser vi på, hvordan vendinger kan bruges til at skabe form og facon.

Alle deltagerne får en udførlig teknikvejledning med billeder med hjem.

Medbring

Garn i forskellige farver og strikkepinde som passer til.

Evt. projekter hvor du har svært ved vendepinde

 

 

Praktisk

Vadehavscentret

Lørdag d. 25 januar
kl. 09.00 - 12.00

Thé og kaffe inkluderet

Detaljeret information udsendes i god tid inden strikke-hæklefesten. 

Workshops

Pris 345 kr.

vælg mellem 20
forskellige workshops

Find flere workshopstemaer via linket

Lillin Villadsen

Mit motto er: ”Jeg arbejder for strikkeglæden.” Det gør jeg bl.a. ved at holde workshops i forskellige strikketeknikker.

Med udgangspunkt i min mange årige passion for strik og håndarbejde tog jeg i 2005-2007 linjefag i håndarbejde på Ribe Seminarium. Derefter har jeg undervist i strik i aftenskoler, i strikkecaféer rundt omkring i landet og til forskellige events, bl.a. Uldfestivalen i Saltum, Knitwork i København og ikke mindst på Fanø Strikkefestival gennem flere år. Jeg startede i 2006 LiVi Strik, hvor jeg sælger garn og opskrifter til mine egne strikkedesigns. Siden er mine døtres design også kommet til og hele familien er nu aktive for at sprede strikkeglæde.