Kommende events

Herunder kan du læse om kommende workshops og events, hvor du kan møde mit strik

Strikkeworkshop - Ølsted

Lær at strikke multipatent

Lørdag d. 13.04.24 kl. 14.00-17.00

Workshoppen går i dybden med den nye strikketeknik “Multipatent”, som er kendetegnet ved nogle utrolige mønstre skabt ved en simpel teknik. Få nogle hyggelige og lærerige timer med andre strikkeinteresserede.  

Strikkeworkshop - Holbæk

Lær at strikke multipatent

Søndag d. 14.04.24 kl. 10.00-13.00

Kom til et lærerig og hyggelig strikkeworkshop, hvor du lærer den spændende nye teknik Multipatent. En enkelt strikketeknik, hvor du kan frembringe fantastiske mønstre, mens du kun strikker med en farve af gangen. 

UdSOLGT

Strikkeworkshops - HValsø

Lær at strikke multipatent

mandag d. 15.04.24 kl. 17.00-20.00

På denne workshop lærer du den spændende og nyskabende strikketeknik “Multipatent” v. Bettina Holmquist. Kendetegnene ved teknikken er de smukke mønstre med et avanceret look, som skabes med multipatents enkle teknik, hvor du kun strikker med en farve af gangen. 

UdSOLGT

Strikkeworkshop - Skødstrup ved Aarhus

Lær at strikke multipatent & Forebyg strikkeskader

Lørdag d. 20.04.2024 kl. 10.00-13.00

På baggrund af mange forespørgsler har vi lavet et workshop igen i Skødstrup nær Aarhus. På workshoppen vil du lære den spændende strikketeknik multipatent v. Bettina Holmquist og samtidig får du et praktisk oplæg om forebyggelse af strikkeskader v. aut. fysioterapeut Mathias Holmquist”. 

Vi garanterer for, at vi får nogle hyggelige og lærerige timer sammen. 

2 pladser tilbage

Ekstra workshop - Skødstrup ved Aarhus

Lær at strikke multipatent & Forebyg strikkeskader

Søndag d. 21.04.2024 kl. 10.00-13.00

Workshoppen lørdag blev meget hurtigt udsolgt, derfor har vi oprettet et ekstra workshop i Skødstrup ved Aarhus om søndagen. Du vil lære om den spændende strikketeknik multipatent v. Bettina Holmquist og samtidig få et praktisk orienteret oplæg af aut. fysioterapeut Mathias Holmquist om forebyggelse af strikkeskader. 

Der er garanti for hygge, læring og gode timer sammen. 

Svenstrup ved Aalborg

Lær at strikke multipatent & Forebyg strikkeskader

Mandag d. 06.05.24 kl. 19.00-22.00

Anettes Garn har inviteret på en workshop hvor du kan lære den spændende nye strikketeknik Multipatent ved strikdesigner Mathias Holmquist og få samtidig et praktisk anvendeligt oplæg om hvordan du forebygger at få ondt af din strikning ved fysioterapeut Mathias Holmquist. 

Gavstrikken - Aabenraa

Workshop i multipatent

Søndag d. 26.05.2024 kl. 09.30-12.30

Gavstrikken Aabenraa byder på nogle hyggelige timer, hvor du kan lære den enkle og sjove teknik multipatent ved Bettina Holmquist. 

Følg linket og læs mere. 

Garn uden grænser - Sønderborg

Workshop i Multipatent & Forebyggelse af strikkeskader + Stand

Lørdag d. 15. – Søndag d. 16.Juni

På Garn uden grænser kan du komme på workshop i multipatent & forebygge strikkeskader. Jeg vil også have en stand hvor du kan blive inspireret af mine designs, købe garnpakker mm.

Stubbekøbing

Lær multipatent i stubbekøbing

Lørdag d. 14 september 2024

kl. 9.00-12.00 & 13.30 – 16.30

Jeg kommer til Stubbekøbing (som del af “Strikkekøbing”) og afholder to workshops i Multipatentstrik, læs mere og evt. forhåndstilmeld dig.

Frederikssund

Lær at strikke multipatent

Søndag d. 15. september 2024 kl. 10.00-13.00

Søndag d. 15. september kommer jeg til Frederikssund, hvor du kan lære den sjove teknik “Multipatentstrik” og få nogle hyggelige timer i godt strikkeselskab. 

Thy

Workshop i multipatentstrik

Lørdag d. 21. september 2024 kl. 09.00 – 12.00

Kom til Wool Days Thy og lær den nye enkle og sjove teknik multipatentstrik ved Bettina Holmquist. Der er garanti for nogle hyggelige timer sammen.

Aktiv Korup v/Odense

Workshop i multipatentstrik

Mandag d. 30. september 2024 

kl. 18.30 – 21.30

Elsker du at strikke, så er det her workshoppen for dig.
Lær en spændende ny strikketeknik  – Multipatentstrik ved Bettina Holmquist og få nogle hyggelige timer med andre strikkeinteresserede. 

Link følger senere. Indtil da: Nærmere oplysninger og tilmelding til Bitten på mail: 

Sigvardt1@outlook.dk

Masker i marsken

lær multipatentstrik og besøg min stand

Fredag d. 25. oktober – søndag d. 27. oktober 2024

Igen i år er jeg blevet inviteret til Masker i Marsken hvor jeg vil udbyde en spændende workshop i Multipatentstrik, og du har mulighed for at besøge min stand med lækre garnkits, og få præsenteret mine designs indenfor tørklæder, striktrøjer, pulsvarmere, huer mm.

Jeg vil gerne rundt og holde flere workshops i Multipatent, så har du en garnbutik, er aktiv i en forening eller står du på anden vis for at arrangere strikkeworkshops o. lign., så tag endelig kontakt til mig.