Kommende events

Herunder kan du læse om kommende workshops og events, hvor du kan møde mit strik

Garn uden grænser - Sønderborg

Workshop i Multipatent & Forebyggelse af strikkeskader + Stand

Lørdag d. 15. – Søndag d. 16.Juni

På Garn uden grænser kan du komme på workshop i multipatent & forebygge strikkeskader. Jeg vil også have en stand hvor du kan blive inspireret af mine designs, købe garnpakker mm.

HAdsund

Lær multipatent & Forebyg Strikkeskader

Mandag d. 19. August 2024 kl. 18.30 – 21.30 

Søstrene Kronbo inviterer til en hyggelig og lærerig aften med Multipatentstrik og forebyggelse af strikkeskader. Du vil lære den spændende teknik multipatent, og få praktiske indspark til hvordan du kan forebygge strikkeskader v. aut. fysioterapeut Mathias Holmquist. 

Læs mere og tilmeld dig ved Søstrene Kronbo 

(link herunder)

Frederikssund

Lær at strikke multipatent

Søndag d. 15. september 2024 kl. 10.00-13.00

Søndag d. 15. september kommer jeg til Frederikssund, hvor du kan lære den sjove teknik “Multipatentstrik” og få nogle hyggelige timer i godt strikkeselskab. 

Thy

Workshop i multipatentstrik

Lørdag d. 21. september 2024 kl. 09.00 – 12.00

Kom til Wool Days Thy og lær den nye enkle og sjove teknik multipatentstrik ved Bettina Holmquist. Der er garanti for nogle hyggelige timer sammen.

Aktiv Korup v/Odense

Workshop i multipatentstrik

Mandag d. 30. september 2024 

kl. 18.30 – 21.30

Elsker du at strikke, så er det her workshoppen for dig.
Lær en spændende ny strikketeknik  – Multipatentstrik ved Bettina Holmquist og få nogle hyggelige timer med andre strikkeinteresserede. 

Link følger senere. Indtil da: Nærmere oplysninger og tilmelding til Bitten på mail: 

Sigvardt1@outlook.dk

Tarm

Lær multipatent & Forebyg Strikkeskader

Lørdag d. 19. August 2024 kl. 09.30 – 12.30 eller 

lørdag d. 19. august Kl. 13.30-16.30

Tryllestaven inviterer på hyggelige timer i selskab med strikdesigner Bettina Holmquist, som vil lære dig at strikke Multipatent. En ny innovativ strikketeknik der kan skabe helt fantastiske mønstre selvom du kun strikker med en farve af gangen. 

Derudover vil du få både teori og praktiske redskaber til hvordan du kan forebygge strikkeskader ved fysioterapeut Mathias holmquist fra Sport & Ryg om hvordan du forebygger strikkeskader. 
Der er garanti for en fornøjelig dag. 

Masker i marsken

lær multipatentstrik og besøg min stand

Fredag d. 25. oktober – søndag d. 27. oktober 2024

Igen i år er jeg blevet inviteret til Masker i Marsken hvor jeg vil udbyde en spændende workshop i Multipatentstrik, og du har mulighed for at besøge min stand med lækre garnkits, og få præsenteret mine designs indenfor tørklæder, striktrøjer, pulsvarmere, huer mm.

Jeg vil gerne rundt og holde flere workshops i Multipatent, så har du en garnbutik, er aktiv i en forening eller står du på anden vis for at arrangere strikkeworkshops o. lign., så tag endelig kontakt til mig.